0
Evropske lige

LIGA 1: Monaku bodovi u Mecu, Nant slavio u Lorenu

Objavljeno: 20.12.14 u 22:16

Domaći klubovi u francuskoj ligi ove večeri nisu imali sreće. Od šest mečeva koji su danas bili na programu, ni na jednom domaći klub nije uspeo da upiše tri boda.

Ranije tokom dana 19. kolo francuske Lige 1 počelo je remijem PSŽ-a i Monpeljea na Parku prinčeva pošto je meč završen bez golova.

U večernjim terminima od 20:00 sati Kaen je remizirao sa Batijom. Kamano je doveo goste u vođstvo u 21. minutu, da bi u 77. izjednačio Feret.

U istom terminu, Nant je u gostima savladao Loren sa 2:1. Strelci za Nant bili su Bamu, Aude, dok je za domaće gol utehe postigao Aje.

Da subota u francuskoj ligi neće biti dobar dan za domaćine potvrdio je i susret između domaćeg Meca i gostujućeg Monaka. „Kneževi“ su slavili minimalnim rezultatom 0:1, a jedini strelac na susretu bio je Fereira u 79. minutu.

U ritmu poraza domaćina završen je i meč između Rena i Reimsa. Gosti su slavili sa 1:3. Ipak, meč je počeo sasvim drugačije, pošto je u 45. minutu  Mekser doneo prednost Renu.

Ipak, u drugom poluvremenu, tačnije u 65. minutu, stvari su za domaće krenule nizbrdo posle gola Šarbonijea. Samo 16 minuta kasije za 1:2 pogodio je  Fortes, da bi u 90. minutu tačku na i postavio De Previl.

U poslednjem susretu večerašnjeg programa Tuluz je podelio plen sa Gengampom. Giris je u 8. minutu doveo goste u vođstvo, a u 25. je Dumbija postavio konačnih 1:1.

Rezultati:

17:00h
PSŽ – Monpelje 0:0

20:00h
Kaen – Bastija 1:1
Loren – Nant 1:2
Mec – Monako 0:1
Ren – Reims 1:3
Tuluz – Gengamp 1:1

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter