0
Evrokupovi

SP ZA KLUBOVE: Real se poigravao sa Meksikancima (VIDEO)

Objavljeno: 16.12.14 u 22:20

Madridski Real je u prvom polufinalnom meču Svetskog prvenstva za klubove, koje se održava u marokanskom Marakešu, bez previše problema savladao meksički Kruz Azul sa ubedljivih 4:0 (2:0).

„Kraljevski klub“ je do 21. uzastopne pobede u svim takmičenjima došao golovima Serhija Ramosa u 15. minutu, Karima Benzeme u 36, Gereta Bejla u 50. i majstorijom Iska u 72. minutu.

Interesantno je da Kristijano Ronaldo nije postigao gol na ovom meču iako je imao nekoliko odličnih prilika, ali i zanimljivih pokušaja da na atraktivan način savlada golmana Kruz Azula. Tim iz Meksika je jedinu pravu priliku imaou 40. minutu kada je Torado promašio penal, tačnije njegov šut je odbranio Kasiljas.

U drugom polufinalnom meču u sredu će se sastati novozelandski Okalnd i San Lorenco iz Argentine, a pobednik tog duela u subotu 20. decembra igraće u finalu protiv aktuelnog osvajača evropske Lige šampiona.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter