0
Evrokupovi

KAKVA PROZIVKA: Rosicki udario Van Persija gde ga najviše boli! (FOTO)

Objavljeno: 16.12.14 u 13:18

Fudbaler Arsenala je nakon žreba za Ligu šampiona na društvenoj mreži žestoko pecnuo bivšeg saigrača u londonskom klubu.

Mančester junajted već drugu sezonu ne učestvuje u najelitnijem evropskom takmičenju, a Robin van Persi ne krije da mu je neizmerno žao zbog toga.

Dobro je poznato da je njegov prelazak iz Arsenala u Junajted ostavio veliki ožiljak na srcu svim ‘tobdžijama’, a lik Van Persija nije više omiljen u severnom Londonu.

Njegov bivši saigrač iz Arsenala Tomaš Rosicki nije propustio priliku da bocne Holanđanina tamo gde je najtanji. Čeh je odmah posle žreba za Ligu šampiona objavio sliku sa izvlačenja parova, na kojoj piše ‘nema Mančester junajteda’ i na fotografiji obeležio upravo ‘izdajnika’ Van Persija.

U komentarima su se mogli videti zanimljivi komentari podrške Rosickom, ali i ljutiti odgovori navijača ‘crvenih đavola’.

rosicki lol

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter