0
Evropske lige

ODBIJA RAZGOVOR NA TEMU TITULE: Van Gal ne želi da priča o šampionskim šansama Junajteda

Objavljeno: 15.12.14 u 11:08

Ekipa Mančester Junjteda pobedila je sa 3:0 fudbalere Liverpula u Premijer ligi. Nakon meča menadžer Mančestera Luj van Gal nije želeo da razgovara na temu šampionskih šansi svog tima.

Nakon meča novinari su Van Gala upitali da li Junajted ima šanse da se na kraju Premijer lige domogne šampionskog pehara, holandski stručnjak je vešto izbegao odgovor:

– Nismo loši… Zadovoljan sam, ali naredni meč, sa Aston Vilom, veoma je važan. Igramo na gostovanju, a imali smo problema na strani ove sezone – lakonski odgovara Van Gal.

On je dodao da je zadovoljan igrom, ali, kaže on, igra Juanjteda ima pregršt prostora za napredak:

– Zadovoljan sam rezultatom, ali mislim da još možemo da napredujemo. Mnogo smo gubili loptu i zbog toga je Liverpul imao toliko šansi da postigne gol. Imali smo mnogo prostora u drugom poluvremenu, igrali smo mnogo lakše, ali smo loptu lako davali i to nije dobro. Razgovaraću sa igračima zašto je to bilo tako – podvukao je Van Gal.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter