0
Fudbal

DVE BOMBE: Junajted obara rekord sa Bejlom, Real našao zamenu u Čelsiju!?

Objavljeno: 15.12.14 u 15:20

U pitanju je potencijalni transfer od 90 miliona funti, što je za pet miliona više nego što je Real Madrid platio za dolazak Gereta Bejla iz Totenhema. U slučaju da Junajted dovede Bejla, Real će ponuditi astronomsku cifru za Edena Azara iz Čelsija.

Geret Bejl je na Santjago Bernabeu došao u avgustu prošle godine u najskupljem transferu u istoriji fudbala. Čak 100 miliona evra ‘težak’ Velšanin bi mogao već ove zime da postane još ‘teži’ pošto je Mančester Junajted navodno spremio novu astronomsku ponudu od 90 miliona funti, odnosno, oko 114 miliona evra. Uz to bi dobio petogodišnji ugovor i nedeljnu platu od neverovatnih 380.000 evra!

‘Dejli mejl’ piše da je bivši igrač Totenhena nezadovoljan statusom u aktuelnom prvaku Evrope i da bi povratak u Premijer ligu, koja mu itekako odgovara, bio pravi potez za njega. Sa druge strane, Real već sprema zamenu za brzonogog Velšanina, pa se tako spekuliše da bi u suprotnom smeru, sa ostrva u Španiju prešli Eden Azar iz Čelzija ili Rahim Sterling iz Liverpula.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter