in ,

GDE JE TU PRAVDA: UEFA nije oduzela Hrvatima bodove zbog divljanja u Milanu!

Fudbalski savez Hrvatske dobio je kaznu za incidente koje su napravili navijači „vatrenih“ tokom utakmice kvalifikacija za EURO 2016 na gostovanju Italiji u Milanu.

Evropska kuća fudbala odlučila je kako hrvatski savez mora da plati 80.000 evra i da na sledećoj utakmici kvalifikacija kod kuće protiv Norveške zatvori deo tribine kapaciteta od 8.000 mesta, javlja indeks.hr.

To je epilog divljanja navijača koji su bakljama u dva navrata prekidali utakmicu sa Italijom uz tuču sa policijom na tribinama i pevanje ustaških pesama, pa je utakmica (1:1) na San Siru završena tek pošto je tribina ispražnjena.

Ovo je treći put da Fudbalski savez Hrvatske plaća kaznu od 80.000 evra – prvi put 2011. godine zbog propusta u organizaciji utakmice odigrane u Splitu i drugi zbog incidenata koji su pravili hrvatski navijači 2012. godine na Evropskom prvenstvu.

Pitamo se gde je tu pravda? Srpski navijači čim naprave incident sledi novčana kazna, prazne tribine i oduzimanje bodova. Izgleda da su Hrvati u UEFA zaštićeni kao beli medvedi.

hotsport.rs

Autor: Redakcija

Diskusija

Odgovorite
  1. То је Европа и запад и наша реалност. Није ни чудо што смо увек нешто губили и извлачили дебљи крај, ми пре свега морамо да између нас самих створимо слогу јер овако ће нас увек угњетавати….

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

BRATSKI ODNOS: Blažić i Dangubić posetili prodavnicu Olimpijakosa (VIDEO)

LIFESTYLE: Kako napraviti zdrave krekere?