0
Evropske lige

KOFERI SPAKOVANI: Vidić dogovorio povratak na Old Traford!

Objavljeno: 11.12.14 u 11:22

Bivši kapiten fudbalske reprezentacije Srbije i nekadašnji fudbaler Mančester Junajteda ove zime napustiće stadion „Đuzepe Meaca“ i vratiće se na engleski Old Traford.

Srpski internacionalac se nije najbolje snašao u Seriji A u dresu milanskog Intera. Prema pisanju italijanskih medija, Vidić je propustio meč Lige Evrope pod izgovorm gripa, samo kako bi što pre napustio Italiju i vratio se u Junajted.

Italijanski mediji kažu da je povratak u Mančester logičan nastavak priče, pogotovo ako se ima na umu premisa da trener Van Gal kuburi sa defanzivnom linijom u kojoj ima velikih kadrovskih problema zbog brojnih povređenih igrača.

Vidić je u Junajtedu ostao upamćen kao jedan od najboljih defanzivaca ikada, a nema sumnje da bi njegov povratak sa oduševljenjem dočekali navijači ovog tima.

Prema navodima pojedinih medija iz Italije, Nemanja Vidić je već dogovorio sve detalje i samo ga formalnosti čekaju od povratka u stari klub.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter