0
Evrokupovi

LŠ, GRUPA A: Juve ‘uhvatio vrabca’, Olimpijakosu za utehu Liga Evrope (VIDEO)

Objavljeno: 09.12.14 u 22:37

Utakmice 6. kola Lige šampiona u grupi A odlučivale su o drugom putniku u sominu finala odnosno o tome ko će u Ligu Evrope.

Daleko više se očekivalo od duela između Juventusa i madridskog Atletika, ali kako je „nula“ odgovrala i jednima i drugima to se na kraju i desilo. Golova nije bilo, prilika tek poneka, ali na kraju su zadovoljni bili i jedni i drugi. Madriđani idu u eliminacionu fazu sa prve pozicije, a Juventus je baš na „italijanski način“ uspeo da dograbi drugo mesto.

Olimpijakos je zabeležio Pirovu pobedu u duelu sa Malmeom pošto mu ni tri trijumfa na domaćem terenu nisu bila dovoljna da prođe dalje. Ipak, tim iz Pireja je uspeo da izbori plasman u Ligu Evrope što je u dva navrata bilo pod znakom pitanja pošto je švedski tim dva puta stizao do izjednačenja, a eventualna pobeda bi ga poslala na treće mesto u grupi. Luka Milivojević zbog povrede nije bio u timu Olimpijakosa.

Rezultati:

Olimpijakos – Malme 4:2 (1:0)
(Fuster 22, Domingez 63, Mitroglu 87, Afelaj 90 – Kron 59, Rozenberg 81)

Juventus – Atletiko Madrid 0:0

Tabela: Atletiko Madrid 13 bodova, Juventus 10, Olimpijakos 9, Malme 3

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter