0
Evroliga

Foto: STARSPORT

PERASOVIĆ ZNA ODAKLE VREBA OPASNOST: Igra u tranziciji i kontranapad glavno Zvezdino oružje

Objavljeno: 04.12.14 u 19:03

Trener košarkaša Valensije Velimir Perasović rekao je da meč protiv Crvene zvezde u 8. kolu Evrolige nije presudan. On je istakao i da u slučaju poraza njegov tim i dalje ima šanse da se plasira u TOP16 fazu.

– Očekuje nas veoma važan meč, koji može da nam produži nadu za plasman u drugu fazu, ali nije presudan. I u slučaju poraza od Zvezde ostaju nam matematičke šanse, jer ako pobedimo Laboral u Vitoriji u trci smo za drugi krug – rekao je Perasović na konferenciji za medije.

Perasović vrlo dobro zna da su igra u tranziciji i kontranapadi glavno oružje Crvene zvezde.

Marjanović i Vilijams su veoma važni u igri Zvezde, ali u rosteru ima još zanimljivih igrača. Tu su pre svih Mitrović, koji je protiv Galatasaraja bio sjajan i Blažič, koji igra na visokom nivou, što je dokazao protiv nas – ocenio je Perasović.

Hrvatski stručnjak dodao je da su se od povreda oporavili Bojan Dubljević, Pau Ribas i Romejn Sato i da će biti spremni za duel protiv beogradskog tima.

Valensija se nalazi na poslednjem, šestom mestu D grupe Evrolige sa dve pobede i pet poraza, dok je Zvezda druga sa skorom 4-3.

Utakmica osmog kola Evrolige izmedju Valensije i Crvene zvezde igra se sutra od 21 sat.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter