0
Evrokupovi

LŠ, GRUPA A: Atletiko pregazio Olimpijakos, Juve na bod od osmine finala (VIDEO)

Objavljeno: 26.11.14 u 22:47

Favoriti u grupi A Lige šampiona su u mečevima 5. kola zabeležili trijumfe pa je sada već jasno da će u osmini finala igrati madridski Atletiko, dok će se za drugo mesto boriti Juventus i Olimpijakos.

„Jorgandžije“ su plasman u osminu finala obezbedile ubedljivim trijumfom protiv Olimpijakosa koji ne liči na sebe kada napusti Pirej pa će zavisti upravo od Atletika u vezi sa nokaut fazom. Večeras se na Kalderonu istakao Hrvat Mario Mandžukić koji je postigao tri od četiri pogotka domaćeg tima. Luka Milivojević se utopio u sivilo svog tima, a odigrao je svih 90 minuta.

Na ruku Olimpijakosu ne ide ni pobeda Juventusa u Malmeu pošto će „staroj dami“ u poslednjem kolu biti dovoljan bod u duelu sa Atletikom, a može čak i do prvog mesta ukoliko zabeleži trijumf sa dva gola razlike. U duelu sa švedskim timom golove su postigli Ljorente i Tevez, prvi na početku drugog dela, a drugi u samoj završnici meča.

Rezultati:

Atletiko Madrid – Olimpijakos 4:0 (2:0)
(Garsija 9, Mandžukić 38, 62,65)

Malme – Juventus 0:2 (0:0)
(Ljorente 49, Tevez 88)

Tabela: Atletiko 12, Juventus 9, Olimpijakos 6, Malme 3

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter