0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

PREMIJER LIGA: Vila prekinula niz ‘svetaca’, ali i dalje bez pobede

Objavljeno: 24.11.14 u 23:03

Za poslednji meč 12. kola Premijer lige ostavljen je duel Aston Vile, koja sedam utakmica uzastopno ne zna za pobedu, i Sautemptona koji je vezao pet trijumfa u svim takmičenjima. Gosti svoj niz nisu uspeli da nastave, domaći jesu (ako je to uspeh) pošto je na kraju rezultat bio 1:1.

Međutim, obe serije su mogle da budu prekinute pošto je domaći tim golom Agbonlahora u 29. minutu, posle asistencije Klarka, vodio sve do same završnice. Ali, trenutno drugi tim lige uspeo je da izbegne poraz lepim golom Klajna kojem je loptu za izjednačenje rezultata dodao Bertran. Srpski reprezentativac Dušan Tadić odigrao je svih 90 minuta za Sautempton.


Gabriel Agbonlahor 1-0 – Aston Villa… by livegooals

Aston Vila se ovim bodom izjednačila sa Kristal Palasom na 15. poziciji uz nešto lošiju gol razliku, dok „sveci“ sada imaju šest bodova zaostatka za vodećim Čelsijem, a Mančester Siti je na samo poen iza njih.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter