1
Ostali sportovi

OBRADOVIĆ ZA HOTSPORT: Hvala Partizanu na svemu, ali volim Zvezdu! (VIDEO)

Objavljeno: 19.11.14 u 16:03

Retka je pojava da igrači prelaze direktno iz Partizana u Crvenu zvezdu, ili obrdnuto, u bilo kom sportu, pa i u vaterpolu. Međutim, letos je čak trojica igrača Banjicu zamenilo Bežanijskom kosu. Nogu je povukao Dimitrije Obradović, , sledio ga je Nikola Tomašević, a na kraju i Ivan Rackov.

Kako je osećaj nositi kapicu Crvene zvezde?
–  Zvezdu volim, navijam za crveno-bele od detinjstva i napokon mi se ostvarila želja da igram u Zvezdi.  Nije to mala stvar – kaže Dimitrije Obradović i nastavlja: – Redak je slučaj da se direktno iz Partizana dođe u Zvezdu, Banjicu nikada neću zaboraviti, u Partizanu sam dosta naučio, stekao iskustvo i zahvalan sam im na svemu. Dve godine sam proveo u Banjici, dve u Partizanu, od kada sam došao iz Jadrna iz Herceg Novog.

Nažalost, sa novim klubom je već završio takmičenje na evro-sceni. Primorje je eliminisalo Zvezdu u trećoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona, a u prvoj utakmici na Tašmajdanu Obradović je bio najbolji igrač Zvezde, sa četiri gola.
– Žao nam je svima što smo ispali iz Evrope. Težili smo ulasku u LŠ iako je to delovalo kao nemoguća misija. Dali smo sve od sebe, šta da se radi… Ostaje nam regionalna liga u kojoj ćemo imati dosta velikih utakmica, koje mnogo znače našoj mladoj ekipi, Kup, prvenstvo Srbije…

Tim Dejana Savića je slobodan u osmom kolu osmom kolu Triglav regionalne lige, koje je na programu za vikend. Pred pauzu su zabeležili ubedljivu pobedu nad Primorcem od 17:10.

– Očekivali smo takav meč i lak trijumf. Oni su mladi, perspektivni, baš kao i mi, s tim da mi imamo nekiko malo starijih igrača. Završili smo ovaj prvi krug takmičenja u TRL i sada nam predstoji pauza od 15-20 dana, koju ćemo iskoristiti da se što bolje spremimo za ono što nas čeka – zaključio je Obradović.

Drugi krug grupne faze regionalne lige počinje 6. decembra, (Zvezda gostuje Mornaru), i igraće se do 31. januara. Potom će se formirati dve grupe, jedna za plasman i opstanak, a druga za prvaka (takmičiće se po prvih četiri iz grupe A i B). A već za nekih mesec dana igra se Kup Srbije, u kojem Zvezda Brani titulu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter