0
Ostali sportovi

TRL: Zvezda se igrala, Savić bio pomoćnik Maljkoviću

Objavljeno: 15.11.14 u 22:48

U sedmom kolu Triglav regionalne lige Crvena zvezda je došla do četvrte pobede, na svom bazenu je sa 17:10 savladala Primorac. Zanimljivo je da je crveno-bele na ovoj utakmici kao prvi trener vodio Risto Maljković (inače pomoćni trener), a šef stručnog štaba Dejan Savić je sedeo na klupi kao pomoćnik.

Elimincija Zvezde iz Evrope nije ostavila traga na ekipu, pa su i bez Šefika i Njegovana bili ubedljivi. Goleadu je otvorio Eškert, a crveno-beli su već na poluvremenu imali velikih 9:4. Najefikasniji su bili u trećoj deonici, pa su pred poslednjih osam minuta vodili sa 16:6. Strahinja Rašović je postigao čeetiri gola, Drašović, Jović, Ranđelović i Rackov po dva, Trišić i Obradović po jedan.

U poslednjoj deonici došlo je do smene među stativama, Tanović i Stanović su zamenili Draksimovića odnosno Brguljana, a crveno-beli su odmarali starije igrače. Primorac je to iskoristio i taj deo igre dobio sa 4:1 i koliko toliko ublažio poraz, jedini gol za domaćina postigao je Drašović.

Najefikasniji igrači u gostujućem timu bili su Saveljić sa četiri gola, dok je Kriještorac postigao dva.

Zvezda je četvrta na tabeli sa 12 bodova, koliko imaju i Mornar i Jadran iz Herceg Novom. Crveno-beli su slobodni u sledećem kolu, pa ih naredni meč očekuje tek 6. decembra, kada gostuju Mornaru.

Crvena zvezda 17

Primorac 10

(4:0, 5:4, 7:2, 1:4)

Bazen „Vlaho Orlić“. Gledalaca: 300. Sudije: Mišković, Jovančević. Igrač više: Crvena zvezda 8 (4), Primorac 10 (5). Dva igrača više: Zvezda 1 (1). Peterci: Crvena zvezda 1 (1), Primorac 1 (1).

CRVENA ZVEZDA: Draksimović, S. Rašović 4, Drašović 3, Jović 2, Tomašević, Ešket 1, Bijelić 1, V. Rašović, Ranđelović 2, Šormaz, Rackov 2, Obradović 1, Tanović, Trišić 1. Trener Maljković.

PRIMORAC: Brguljan, Zelatis, Brkanović, Kriještorac 2, Latković, Andrić 1, Adžić 1, Matković, Mačić 1, Krivokapić, Vukasović 1, Grgurević, Stanović, Saveljić 4. Trener Mirović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter