0
Evropske lige

MANČESTER SPREMA BOMBU: Valdes menja povređenog De Heu?

Objavljeno: 17.11.14 u 16:47

Fudbalski klub Mančester junajted još nije odlučio da li će ponuditi golmanu Viktoru Valdezu ugovor, uprkos povredi svog prvog golmana Davida de Hee, preneli su britanski mediji.

Mančester junajted je u petak obavešten da je De Hea na treningu španske reprezentacije povredio prst desne ruke i čeka informacije o težini povrede. Mediji spekulišu da će Španac oko četiri nedelje odsustvovati sa terena.

De Heu bi u subotu protiv Arsenala na golu mogao da zameni Anders Lindegard, koji nije branio za Junajted sedam meseci, od utakmice sa Njukaslom u aprilu.

Bivši golman Barselone Viktor Valdez poslednjih mesec dana trenira sa Junajtedom i pokušava da se izbori za ugovor, ali su u engleskom klubu zabrinuti zbog njegove fizičke pripremljenosti. On je u martu teško povredio koleno i od tada se oporavlja.

Uprkos porukama koje ostavlja na društvenim mrežama da je „skoro spreman“ za utakmice, u Junajtedu smatraju da on još mora da se oporavlja, kako bi došao u situaciju da se bori za mesto u timu.

Mančester bi mogao da registruje 32-godišnjeg Valdeza za duel sa Arsenalom, ako dobije dozvolu Premijer lige.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter