14
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KAPITEN IVANOVIĆ: Razgovarali smo sat vremena o odgovornosti

Objavljeno: 15.11.14 u 00:09

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović pojavio se pred novinarima kako bi sumirao utiske posle bolnog poraza od Danske pred praznim tribinama stadiona u Humskoj.

– Ovo je težak poraz za nas u ovom trenutku. Kao da nismo svesni koliko je bitno igrati za reprezentaciju. Loše smo izgledali u svakom pogledu. Taktički veoma loše. Posle vođstva smo primili golove iz kontranapada što je nedopustivo na domaćem terenu, bili su prvi Ivanovićevi utisci.

Na pitanje da li zna u čemu je glavni problem Ivanović je odgovorio:

– Mislim da je u pitanju mentalitet svih nas. Najbolji primer su mlađe kategorije i utakmica koju je Srbija igrala protiv Španije gde smo imali ulogu autsajdera. Kada bi trebalo da se dokažemo, da otmemo svaku loptu protivniku mi tada možemo da pokažemo svoj kvalitet i snagu. Moje mišljenje je da problem nastaje kada dođemo da igramo za A tim pošto važimo za velike favorite jer igramo u velikim klubovima i protivnici su posebno motivisani kada igraju protiv nas.

Reprezentativci su posle katastrofalne igre u svlačionici održali jednočasovni sastanak

– Nije optužen nijedan pojedinac, razgovarali smo o kolektivnoj odgovornosti. Svako od nas je rekao šta ima, izneo je svoje mišljenje, ali nije bilo teških reči, otkrio je kapiten.

Sve je teži put do Evropskog prvenstva pošto iz tri meča naša selekcija ima samo jedan bod.

– Moramo da budemo realni. Iz tri utakmice imamo samo jedan bod. Sada bi trebalo da vidimo šta nam je činiti dalje, moramo da se borimo dokle god postoje šanse za plasman, jasan je Ivanović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

14 Komentara

  1. Reprezentacija Srbije kao i svi drugi(Zvezda,Partizan…)ste jako slabi u fudbalu,rukovodstvo nikakvo,škola fudbala nula,korupirani i samo badava trošite pare.Vi ste najslabija ekipa u Evropi i samo se nešto busate.Kome pade napamet da dovede tog Advokata? Svi igrači su prave lenčuge, ne poštujete svoju državu,njeni grb i himnu.Srbiji treba najmanje 10 godina da stvori neki solidan tim, jer je godinama sa lažima,prevarama i krađom uništavan srpski fudbal.Trba početi sve ispočetka i sve vodeće strukture treba smeniti,a mnoge procesuirati zbog maliverzacija i krađe.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jedno pitanje za filozofa Ivanovica – Da li bi po tome, onda Nemci trebalo da izgube od Gibraltara jer „nemaju motivaciju“?
    Njima to ne treba,ne treba im „dobra atmosfera“,pivo i tompusi kao kod Antica….Nemci za reprezentaciju igraju do poslednjeg zvizduka, bez obzira ko je sa druge strane

    0
    0
    Odgovori
  3. Kako vas samo nije sramota da se uopste pojavite pred novinarima,a ti se jos pravdas i trazis izgovore…SRAMOTA Sto se tako ne ponasas u celsiju ? Dobio bi sut u dupe bez razmisljanja,ali zato u reprezentaciji mozete da glumite ludilo,a i trava je bila visoka…..treba opet Pizon da vam dodje ,da dubokoumno izjavi da vam nije bio dan,da vam sudija nije dao da igrate….
    Cast izuzetcima – Vladimir Stojkovic

    0
    0
    Odgovori
  4. Tako nam i treba kada tražimo hljeba poslije pogače,tj.pored jako dobrih da ne kažem odličnih rezultata Ljubinka Drulovića,dovodi se novi selektor.Iskreno mislim,čak sam i ubjeđen da je to najveći problem.Zbog čega nam Drulović nije valjao i kakav je to loš rezultat postigao…..

    0
    0
    Odgovori
  5. Ovako se ne igra ni za mesnu zajednicu.Pitanja i na koga da se ugledaju kad je sve u državi farsa od premijera,predsednika,ministara sa kupljenim diplomama i opozicije ništa ne vredi.

    0
    0
    Odgovori
  6. Smena kretenskog predsednika FSS koji se inati fudbalskoj naciji postavljanjem raznoraznih idiota i kreatura na mesto selektora. Od kad je Antić oteran, mi nemamo igru. Kako ih je on uterao u red, to samo on čovek zna. Ali su igrali solidno, i narodu se vratila vera u fudbal. Tole ga otera i postavi onog kromanjonca, i naravno neuspeh. Zatim ovaj idiot koji se brani od 20-tog minuta. Da je mogao, uveo bi 10 zadnjih veznih…Blamaža!

    0
    0
    Odgovori
    • Ovako se ne igra ni za mesnu zajednicu.Pitanja i na koga da se ugledaju kad je sve u državi farsa od premijera,predsednika,ministara sa kupljenim diplomama i opozicije ništa ne vredi.

      0
      0
      Odgovori
  7. Sta god da vam se kaze vas to ne dotice…Da vam je stalo do naroda i Srbije nebi tako igrali…A u klubovima ginete.Sram vas bilo…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter