1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN SE ZAHUKTAVA, A MURIĆ PORUČUJE: Saša, legendo, čeka te dres sa brojem osam!

Objavljeno: 13.11.14 u 12:49

Stvari u Partizanu kreću na bolje. Ostvarili su crno-beli dve uzastopne pobede, prvu u Evrokupu koja im ostavlja šansu za plasman u narednu rundu takmičenja, oporavio se Milan Mačvan, eksplodirao je vanja Marinković, traži se plej i čeka se povratak Saše Pavlovića…

Najbolji igrač Partizana od početka sezone, Edo Murić, kao i navijači Partizana, smatra da će crno-beli sa pojačanjima biti onaj pravi. Kada je letos došao u šampionski tim, Murić je zadužio dres sa brojem osam, ali je rekao da će taj broj ustupiti Pavloviću aklo se vrati i drži pobećanje.
– Pavlovićev dolazak bio bi još jedan veliki plus za nas, igrao je 10 godina u NBA ligi, svi mi želimo da se vrati u Partizan. On je legenda kluba, stvarno se nadam da će doći, čeka ga dres sa brojem osam – još jednom  je naglasio Slovenac.

Veliki udeo u sve boljim igrama i rezultatima crno-belih imaju i navijači.
– Prvi put igram u klubu kao što je Partizan, sjajno je kad vidim koliko ljudi bukvalno živi za nas, ponekad je zbog toga i teško smiriti emocije na terenu. Imam privilegiju da igram pred ovakvim navijačima, ostali su uz nas uprkos lošim rezultatima na početku. Stvarno su pokazali da su najbolji, a obećavam im da ćemo biti još bolji – poručio je Murić.

Neće crno-beli imati mnogo vremena za odmor, jer je pred njima još jedan jako važan meč. U subotu ih očekuje duel sa Levskim.
– Sada moramo što pre da zaboravimo meč sa Asesoftom jer nas u subotu čeka bugarski Levski u još jednoj važnoj utakmici u Jadranskoj ligi. Nama je ipak Jadranska liga najvažnija, jer samo preko nje možemo da se vratimo tamo gde želimo, a to je Evroliga. Bitno nam je da nastavimo pobednički niz – zaključio je Murić.

Partizan i Grobari su poslali jasnu poruku Saši Pavloviću, učinio je to još jednom i Edo Murić. Parni valjak polako počinje da melje sve pred sobom, sa Sašom bi to bilo mnogo lakše…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter