0
Košarka

FOTO: STARSPORT

GROBARI ZOVU MILJENIKA: Pavloviću tvoj Partizan te čeka (VIDEO)

Objavljeno: 11.11.14 u 21:46

Prema pojedinim nezvaničnim informacijama Košarkaški klub Partizan je poslao ponudu Saši Pavloviću i njegovom menadžeru uz uslov da do kraja nedelje moraju da donesu odluku.

Kako bi mu pomogli u tome pojedini navijači kluba iz Humske napravili su video klip i okačili ga na Jutjub. Pogledajte na koji način Grobari mole Pavlovića da se vrati u klub za koji je igrao u drugom delu prethodne sezone.

Podsećamo da je trener Partizana Duško Vujošević u nekoliko navrata isticao da Baranin ima bogatu ponudu jednog kineskog kluba i da je na njemu odluka da li će je prihvatiti ili će doći u beogradski klub gde mu zbog ogromnih finansijskih problema primanaj nisu zagranatovana.

Crno-belima na početku sezone ne cvetaju ruže pošto su u ABA ligi već upisali četiri poraza u sedam odigranih kola, a u Evrokupu i dalje čekaju prvi trijumf koji bi mogli da zabeleže u sutrašnjem duelu sa rumunskim Asesoftom koji se igra u Pioniru sa početkom od 18 sati.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter