1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

NOVI TANDEM: Kako su Vilijams i Cirbes dovodili do ludila igrače Laboral Kuće (VIDEO)

Objavljeno: 13.11.14 u 23:41

Veliki broj Zvezdinih navijača se do večeras pitala zbog čega se klub sa Malog Kalemegdana za „bek-ap“ centra Bobiju Marjanoviću odlučila za Maika Cirbesa, ali je svojom partijom u duelu sa Laboral Kućom Nemac najbolje odgovorio na to pitanje.

Do ove utakmice je izgledalo da je igra tandema Vilijams – Marjanović najjače oružje Crvene zvezde, ali je Amerikanac večeras u Vitoriji pokazao da odlično sarađuje i sa Cirbesom tako da će rivali srpskog tima u nastavku takmičenja imati više razloga za brigu.

Na snimku ispod se najbolje vidi kako Vilijams koristi prostor koji mu stvara centar i kako ga pronalazi posle igre „dva na dva“ čak i bez gledanja.

Cirbes je utakmicu završio sa 15 poena i sedam skokova uz indeks 19, dok je Vilijams imao 14 poena, šest asistencija i tri skoka.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Svako ko je video bar deo onoga sto Majk prikazivao u Brose basketu i za nacionalni tim Nemacke zna o kakvom se igracu radi i da Zvezda nije pogresila sto ga je dovela i treba nastojati da ga zadrzi i sledece sezone,a ove da pocne da dobija vecu minutazu jer je juce pokazao da je odlican pik igrac,posebno u tandemu sa Vilijamsom.Pozz.MKD

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter