0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STOJKOVIĆ: Navikli smo da idemo težim putem (VIDEO)

Objavljeno: 11.11.14 u 20:28

Reprezentacija Srbije nastavila je pripreme za utakmicu protiv Danske, koja se igra u petak na stadionu Partizana i to bez prisustva publike.

U mirnoj i radnoj atmosferi najbolji fudbaleri Srbije nastavili su pripreme za nastavak kvalifikacija i meč protiv Danske. Selektor Srbije Dik Advokat na raspolaganju ima sve fudbalere, koji su u punom pogonu. Radi se jednom dnevno prema planu i programu.

Pored kapitena državnog tima Branislava Ivanovića, najiskusniji reprezentativac Srbije je golman Vladimir Stojković, koji je sinoć, zbog lakše povrede, lagano i odvojeno trenirao, ali je danas radio punim intenzitetom.

– Dobio sam udarac i pojavio se hematom na nozi, ali se to dešava posle skoro svakog meča. Ništa nije strašno i već danas ću raditi kao i svi drugi golmani. Za utakmicu protiv Danske sigurno ću biti spreman, pričao je Stojković o svojoj povredi, a prenosi sajt Fudbalskog saveza Srbije.

On je rekao da su svi igrači posle prekinute utakmice sa Albanijom bili u grču, sve dok nisu čuli odluku UEFA.

– Pomirili smo se sa time i gledamo dalje. Želimo da se vratimo na one staze na kojimasmo bili pre meča sa Albanijom, smatra Stojković.

Iskusni golman, koji će uskoro dostići rekordera po broju nastupa u državnom dresu Vladimira Bearu, ističe da mnogo ne očekuje od žalbe, koju je Fudbalski savez Srbije uputio UEFA na oduzimanje tri boda.

– Iskreno ne očekujem mnogo od te odluke, niti mnogo razmišljamo o tome. Nama je u glavi predstojeći susret sa Danskom, koji može da odredi naš dalji pravac u kvalifikacijama, rekao je Stojković.

Stojković smatra da se u sadašnjim okolnostima pobeda nameće kao imperativ.

– Ako pobedimo Dansku ponovo ćemo se uključiti u borbu za odlazak na Evropsko prvenstvo u Francuskoj. Znamo da nam neće biti lako protiv Danske, ali smo navikli da idemo težim putem, rekao je Stojković.

O igri Danske, Stojković je kratko rekao:

– Danska igra dugim loptama, kroz takav način traži priliku da što pre stigne do našeg gola. Naše će biti da spustimo loptu i kontrolišemo događaje na terenu, smatra Stojković.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter