2
Evropske lige

GLAS STRUČNJAKA: Nemanja Vidić je najbolji štoper u Seriji A

Objavljeno: 11.11.14 u 10:22

Fudbalski agent Silvano Martina, inače čovek koji se brine o ugovorima bivšeg kapitena reprezentacije Srbije Nemanje Vidića, izjavio je da je njegov klijent najbolji centralni defanzivac u Kalču.

Nekadašnja vedeta tima s Marakane, kasnije zvezda Spartaka i Mančester Junajteda, Nemanja Vidić, nalazi se na meti kritka otkako je obukao dres milanskog Intera.

Na „Čizmi“ mediji ocenjuju da je angažman Vidića u klubu sa „Đuzepe Meace“ ravan pravom fijasku, te se ovaj igrač često ocenjuje kao glavni krivac za loše igre slavnog tima.

Ipak, Martina ima apsolutno drugačije mišljenje:

– Napravio je samo jednu grešku, protiv Palerma, ovo ostalo ne zaslužuje komentar. Pričamo o najboljem štoperu u Seriji A. to svima mora da bude jasno – rekao je Silvano Martina.

Ovaj Sarajlija dodaje da Inter ne sme da traži kišobran u Vidiću.

– Više se očekivalo od tima i zato je kritika usmerena ka najpoznatijem i najkvalitetnijem igraču. Ali da sačekamo, vreme će pokazati da sam bio u pravu i da je njegov transfer sjajan potez Intera – kazao je Martina, inače nekadašnji golman Torina.

Podsetimo, zbog loših igara nedavno se spekulisalo i o mogućnosti da se Nemanja Vidić vrati u ekipu Mančester Junajteda već ove zime. Više o tome pročitajte ovde.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. Играо је у Спартаку из Москве, а не за ЦСКА. Ко све ради као новинар у овој земљи, Боже сачувај.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter