0
Evropske lige

TRANSFER BOMBA: Nemanja Vidić se vraća na Old Traford

Objavljeno: 08.11.14 u 11:24

Prema pisanju britanskih medija, nekadašnji kapiten repreznetacije Srbije, Nemanja Vidić, mogao bi već ove zime da se vrati u Mančester Junajted.

FC Internazionale Training Session

Sjajni centralni bek tokom leta zamenio je crveno-crne boje dresa Junajteda za plavo-crne boje dresa Intera. Međutim, igrajući za klub sa „Đuzepe Meace„, iskusni defanzivac se nije proslavio.

Naprotiv.

Momak koji u Mančesteru ima status legende i koji je uvršavan u idealne timove Premijer lige, Lige šampiona i gotovo svih takmičenja u kojima je ikada igrao, u dresu milanskog tima jednostavno ne liči na sebe.

Za sada je Vidić u dresu Intera sakupio tek osam nastupa, a trener Valter Macari nije previše impresioniran njegovim umećem. Istina, sa punim pravom, budući da je Vidić uspevao da pogreši skoro svaki put kada je bio na terenu.

Prema navodima britanskih glasila, Mančester Junajted, u kojem duva promaja na sve strane, ozbiljno razmišlja da vrati jednog od najboljih odbramenih igrača u svojoj istoriji.

Trener Luj Van Gal nije zadovoljan trenutnim kadrovskim rešenjima u odbrani, a 14 primljenih golova na 10 utakmica daju mu vetar u leđa kada je reč o želji za pojačanjima.

Nemanja Vidić je u Junajted stigao iz moskovskog Spartaka januara 2006. godine. Sa „Crvenim đavolima“ osvojio je 15 trofeja, od čega pet titula Premijer lige, Ligu šampiona, tri Liga kupa, pet Komjuniti Šildova i Svetsko klupsko prvenstvo.

hotsport.rs 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter