3
Evrokup

FOTO: STARSPORT

TEPIĆ OBJASNIO: Šutirao sam loše zato što… (VIDEO)

Objavljeno: 07.11.14 u 10:48

Košarkaši Partizana poraženi su od Krasnog oktobra u četvrtom kolu Evrokupa rezultatom 61:59.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crno-beli su imali poslednji napad, preciznije rečeno: sedam sekundi, da pokušaju da organizuju kvalitetan posed iz koga su mogli da šutiraju za trijumf ili za produžetke.

Međutim, to se nije dogodilo.

Lopta je završila u rukama Milenka Tepića, on je oklevao, imao je otvorenu poziciju, ali je odlučio da sačeka, a onda je došao u situaciju da iz nemoguće pozicije baca „molitvu“ koja, nažalost, nije uslišena.

– Krivo mi je što sam u poslednjih sedam sekundi, koliko smo imali na raspolaganju, propustio neoporedivo bolju priliku za šut od onog u poslednjoj sekundi. U tim trenucima, a desetinke su u pitajnu, pomislio sam da imamo više vremena i ispalo je najgore moguće za ekipu. Kada sam, u magnovenju, shvatio da moram da šutiram, bio sam na pogrešnoj ruci, nozi, ma sve – razočaran je Tepić.

Ekipa Partizana jedina je u grupi Evrokupa bez pobede, sa četiri poraza iz isto toliko mečeva.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Nemoj mu reći da nikada nisi gledao kako Đorđević pretrčava ceo teren za 3 sekunde i već je na naskoku za šut, za trojku. Istanbul, finale. E pa morao si i ti da sve tako uradiš, pa ako posle pravilnog šuta uđe, ušla je.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter