0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

EVROKUP: Partizan ponovo poražen

Objavljeno: 05.11.14 u 18:56

Košarkaši Partizana ponovo su izgubili u Evrokupu. Ovog puta skalp crno-belima skinula je ekipa Oktobra Krasnog rezultatom 61:59.

PARTIZAN-BANVIT_02

Partizan je loše započeo susret. Ekipa Krasnog diktirala je tempo u uvodnim minutima, a obe ekipe su, generalno gledano, izuzeto loše šutirale, pre svega tokom prvog poluvremena.

Kako su završili prvu, tako su igrači Parnog valjka nastavili i u drugoj četvrtini: loše. Prednost domaćina je rasla iz minuta u minut, a, ono još gore, izabranici Duška Vujoševića nisu delovali kao tim koji je sposoban da uradi nešto više.

Iako je posle prvih 20 minuta izgledalo da je samo pitanje sa kolikom će razlikom pobediti Rusi, Partizan je nakon poluvremena uspeo da se vrati u meč.

Na krilima, pre svega Milutinova, koji je meč završio sa 13 poena i devet skokova, Partizan se postepeno vratio u život. Od „minus sedam“ koliko su crno-beli imali poluvremenu, gosti su u poslednjih sedam sekundi imali i priliku da dođu do eventualnog izjednačenja ili pobede.

Međutm, priča se nije završila srećno da srpski tim koji nakon prvih četiri meča u Evrokupu ima svih četiri poraza.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter