0
Evrokupovi

LŠ, Grupa A: Juve pobedom obeležio Pirlov jubilej, Atletiko ponovo bolji od Malmea (VIDEO)

Objavljeno: 04.11.14 u 22:41

U mečevima 4. kola u grupi A favoriti su zabeležili pobede, ali daleko teže nego što se očekivalo. Juventus se revanširao Olimpijakosu za poraz u Pireju, dok je Atletiko tek u drugom poluvremenu obezbedio trijumf u Malmeu.

Liga-sampiona-640x352

Legenda Juventusa Andrea Pirlo danas je odigrala 100. meč u Ligi šampiona i sve je počelo dobro za „staru damu“ pošto je upravo slavljenik golom iz slobodnjaka doneo prednost klubu iz Torina. Međutim, gosti se nisu predavali pa su vrlo brzo izjednačili preko Botije, dok je N’Dinga na početku drugog dela doneo vođstvo grčkom timu. Novi preokret je viđe u roku od samo dva minuta kada su za domaći tim pogađali, najpre Ljorente, a potom i Pogba. Ceo meč za gostujuću ekipu solidno je odigrao Luka Milivojević.

Nakon ovakvog ishoda u Torinu pobeda Atletika u Malmeu donela je Madriđanima prvo mesto na tabeli pa su sada „jorgandžije“ najbliže plasmanu u osminu finala u ovoj grupi. Trijumf prvaku Španije doneli su Koke, golom u prvom, i Raul Garsija koji je bio precizan u drugom poluvremenu.

Rezultati:

Juventus – Olimpijakos 3:2 (1:1)
(Pirlo 21, Ljorente 65, Pogba 66 – Botija 24, N’Dinga 61)

Malme – Atletiko Madrid 0:2 (0:1)
(Koke 30, Raul Garsija 78)

Tabela: Atletiko Madrid 9, Olimpijakos 6, Juventus 6, Malme 3

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter