0
AdmiralBet ABA Liga

TRENER BUDUĆNOSTI: Odavno nije bilo dominatnijeg tima u ABA ligi od Zvezde

Objavljeno: 03.11.14 u 08:44

Košarkaši podgoričke Budućnosti sinoć su izgubili utakmicu šestog kola ABA lige od Crvene zvezde rezultatom 83:69. Nakon poraza, šef struke crnogorske ekipe Igor Jovović istakao je da da dugo nije video dominatniju ekipu u regionalnom takmičenju od crveno-belih ove sezone.

Igor-Jovovic-Trener

– Na kraju ne možemo da budemo zadovoljni. Igrali smo kako smo planirali 30 minuta, kontrolisali igru, kontrolisali skok, što je bitno protiv Zvezde. Moramo da budemo svesni da je Zvezda tim sa 12 timova u rotaciji, odavno nije bilo dominantnijeg tima u ligi. U poslednjoj četvrtini su iskoristili resurse sa klupe, odgovorili nam tranzicijom, a razlika nije realna zbog svega što je viđeno do tada. Moramo da se potrudimo da budemo bolji – rekao je Jovović.

Mladi trener je dodao i da su njegovi momci promašivali otvorene šuteve u važnim momentima, uz ocenu da crveno-beli raspolažu sa većim fondom igrača:

– Zvezda ne zavisi od jednog igrača, fizički je to sjajan tim i to stavljaju u funkciju. U trećoj četvrtini sam pokušao prekidima, zbog njihove agresivne igre smo se povukli i protivnik je istrčao nekoliko napada. Mi smo promašili neke otvorene šuteve, to su momenti koji u ovakvom ambijentu daju domaćinu veliku prednost – istakao je Jovović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter