0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ABA: Zvezda serijom 17:0 slomila otpor Budućnosti (FOTO)

Objavljeno: 02.11.14 u 22:50

Posle šest odigranih kola Jadranske lige Crvena zvezda ostaje jedini neporaženi tim pošto je u duelu sa podrgoričkom Budućnošću slavila pobedu od 83:69 (14:17, 20:23, 20:19, 29:10).

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Dugo se mučila Crvena zvezda sa prvakom Crne Gore koji je pune tri deonice znao kako da brani najjače ofanzivno oružje Crvene zvezde tandem Vilijams – Marjanović što im je uz odličan šut za tri poena donosilo konstantnu prednost koja je u nekoliko navrata bila i dvocifrena.

Na poslednji odmor između četvrtina Budućnost je odnela pet poena viška, ali je Crvena zvezda neverovatnom serijom od čak 17:0 (uključujući dva poena sa kraja treće deonice) ne samo nadoknadila minus već je i sama došla do +10 što je do kraja samo raslo pa je an kraju bilo i 15 poena viška (81:66), a na kraju je završeno 83:69.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Najefikasniji je bio Jaka Blažič sa 18 poena, a pored njega dvocifreni su bili Vilijams i Dangubić sa po 11 odnosno Marjanović koji je uz 12 poena imao i neverovatnih 17 skokova za ukupan indeks od 31. Na drugoj strani Budućnost su predvodili Rejnolds sa 18 odnosno Šehović sa 15 poena, a njih dvojica su postigli sedam od 10 trojki Podgoričana.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crvena zvezda ostaje usamljena na vrhu tabele sa šest trijumfa bez poraza, dok Budućnost sada deli drugo mesto sa Krkom pošto oba tima imaju po jedan izgubljen meč.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter