1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ ZADOVOLJAN: Prvih pola sata model kako treba da izgleda Zvezda!

Objavljeno: 02.11.14 u 15:11

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović zadovoljan je izdanjem svoje ekipe u pobedi nad Radom.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crveno-beli su prekinuli niz slabijih rezultata, i posle pet dana nakon poraza od Rada u Kupu Srbije, savladali su ‘građevinare’ zaslužujući sjajnom igrom u prvih 45 minuta.

– Ušli smo fenomenalno u utakmicu. Naročito smo bili dobri u prvih 35 minuta kada smo odlično igrali visok presing. Pritiskali smo protivnika baš onako kako želim. Ovo je model kakav Zvezda želi, dali smo dva gola, imali još dva zicera. Kada sam došao u klub, od igrača sam tražio da igraju kao danas u prvih pola sata – rekao je Lalatović i dodao:

– Gol smo primili iz naše greške, ima još mnogo stvari na kojima treba da radimo, ali sam sveukupno zadovoljan. Lepo je biti bar šest sati prvi na tabeli, zasluženo smo pobedili i sada čekamo ishod utakmice između Partizana i Vojvodine i nastavljamo dalje – istakao je Lalatović za Arenu sport po završetku utakmice.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. zvezda nema snage da u istom ritmu odigra celu utakmicu ,zato u pauzi treba da uzmete kondicionog trenera ,pozdrav DELIJA !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter