0
Evropske lige

VELIKA ČAST: Džodić izvodi početni udarac sa centra na jubileju Monpeljea

Objavljeno: 31.10.14 u 09:15

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Jugoslavije, Nenad Džodić, izvešće početni udarac na prvenstvenom meču francuske lige između Monpeljea i Evijana.

Nenad-Dzodic-Monpelje

Prema zvaničnom saopštenju Monpeljea, Džodić, koji je igrao za ovaj francuski klub od 1997. do 2004. godine i od 2007. do 2011. godine, izvešće u subotnjoj utakmici početni udarac na susretu sa Evijanom.

– Ponosan sam što sam izabran. Biće teško, ali optimista sam i nadam se dobrom rezultatu. U Monpelje sam došao 1997. godine. Igrao sam sam mladom selekcijom Jugoslavije na Mediteranskim igrama i tada su me videli čelnici Monpeljea. Moj trener iz Zemuna rekao mi je da imam nekoliko ponuda, među kojima su i one od Partizana i Crvene zvezde, ali Monpelje je bio ubedljiviji i potpisao sam petogodišnji ugovor – evocirao je uspomene Džodić.

Ovaj momak, koji je karijeru okončao 2011. godine, priznao je da mu sa početka nije bilo lako u franucskom klubu:

– To je bio prvi put da sam napustio zemlju. Imao sam 20 godina, nisam znao francuski jezik i bilo je teško, ali su me veoma dobro prihvatili. Oduvek sam bio vezan sa Monpelje, za klub u kome sam odrastao uz odlične igrače i trenere. To je grad u kome su rodjena moja deca – objasnio je Džodić.

Džodić (37) je počeo karijeru u Zemunu 1995. godine, a za reprezentaciju Jugoslavije odigrao je šest utakmica.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter