4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRVOTIMAC ZVEZDE PSOVAO I PRETIO NOVINARU: Polupao bih te da sam bio u Beogradu

Objavljeno: 30.10.14 u 15:22

Velika većina sportista u Srbiji se ponaša baš onako kako bi trebalo da rade ljudi koji su omiljeni u narodu zbog onoga čime se bave, ali s vremena na vreme pojavi se neko poput Duška Vujoševića koji fizički ili verbalno teroriše svoje igrače ili neko kao Aleksandar Kovačević koji je sebi dao za pravo da zbog kritičkog stava napadne novinara Mocart sporta Darjana Nedeljkovića.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kako prenosi ovaj portal Kovačević je prilikom susreta sa Nedeljkovićem novinaru rekao: „Da sam dan posle derbija bio u Beogradu, došao bih tamo i polupao bih te. Jeb… ti mater jajaro.“

Da ne dođe do većeg incidenta pobrinuo se portparol FK Crvena zvezda Marko Nikolovski koji se novinaru izvinio u ime kluba najavivši i da će Aleksandar Kovačević bii kažnjen zbog kršenja klupske discipline odnosno da su o svemu već obavešteni trener Nenad Lalatović i kapiten Nikola Mijailović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

  1. Alo bre,sta vi novinari dajete sebi za pravo. Izdrkavate se nad svima,a kada vas neko napusi kukate kao pizde. I on je covek,rekao je to u besu jer ste sljam drustva.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter