0
Evroliga

Foto: STARSPORT

EVROLIGA: Zvezda lako sa Valensijom (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 30.10.14 u 20:59

Crvena zvezda je u trećem kolu grupe D Evrolige stigla do druge pobede, savladavši Valensiju sa 76:63. U sledećem kolu crveno-beli u Areni dočekuju Olimpijakos.

zvezda-valencia-89
Foto: STARSPORT

Vilijams je postigao 14 poena uz 8 asistencija i 4 skoka, ali je najkorisniji bio Boban Marjanović sa 16 poena (6/8) i 9 skokova. Dvocifreni su bili još Jaka Blažič sa 13, Nikola Kalinić sa 12, odnosno Luka Mitrović sa 10 poena.

Kod gostiju je najefikasniji bio Dvajt Bajks sa 14 poena, 13 je dao Pau Ribas, 12 Sem Van Ros.

Povratnik na parket Bojan Dubljević je ubacio 10, Vladimir Lučić je postigao samo jedan poena uz 2 skoka i asistenciju.

Crveno-beli su na poluvreme otišli sa ‘+13’. Još agresivnije su krenuli u nastavku i stigli i do prednostio od 25 poena. Ređali su e koševi DAngubića, Marjanovića, Vilijamsa, Lazića, Kalinića, Blažiča… Na semaforu je satajalo nedostižnih 65: 42.

Međutim, Valensija se nije predavala, serijom 9:0 počeli su da tope prednost domaćina. Trojkom Kalinića, a potom i prvim košom Dženkinsa zaustavljena je serija 74:55. Pobeda nije dolazila u pitanje, pa je na kraju bilo ‘+13’, baš kao i na poluvremenu.

Arena je bila ispunjena, Delije su potkačile Lučića, videli su se sjajni potezi poput kombinacije Jovića i Cirbesa, zakucavanja Marjanovića… Pobeda je mogla da bude i ubedljivija, ali ni 13 razlike uopšte nije malo, pogotovo poput ekipe poput Valensije.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter