0
AdmiralBet ABA Liga

Foto: STARSPORT

TRENER ZADRA ISKREN: Igrači su bili impresionirani Zvezdom!

Objavljeno: 27.10.14 u 16:35

Crveno-beli su protutnjali i kroz Hrvatsku i za njih, čini se, više ne postoje teška gostovanja. Čak je i sam trener Zadra Ante Nazor rekao je da su njegovi igrači bili impresionirani Crvenom zvezdom u nedelju. Podsetimo, ekipa Dejana Radonjića slavila je sa 79:63 i zadržala maksimalan učinak posle petog kola ABA regionalne lige.

Foto: STARSPORT
Foto: STARSPORT

Nazor je pohvalio odbranu Beograđana i dodao da je znao da njegov tim čeka ’grantina odbrana’ crveno-belih.

– Mi smo očekivali ovakvu utakmicu i očekivali smo Zvezdu koja će igrati sa ovako granitnom obranom. Ovo je sigurno najjači protivnik sa kojim smo do sada igrali, tako da je ova utakmica za nas jedna velika škola. Mi pre svega moramo da pobedimo sebe, a tek onda ćemo se moći da se suprotstavimo ovakvom protivniku. Previše su igrači bili impresionirani protivnikom, njegovom obranom i celom utakmicom – rekao je Nazor.

Filip Kraljević je rekao da Zadar nije držao koncentraciju tokom svih 40 minuta.

– Imali smo zaista veliku želju za pobedom. Možda i preveliku i u tome smo izgoreli. Previše smo grešili i u obrani u napadu, a da bi se pobedila ovako kvalitetna ekipa, kao što je Crvena zvezda, mora se igrati 40 minuta maksimalno koncentrisano u obrani i pametno u napadu. Mi to nismo napravili i zasluženo smo poraženi.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter