4
Evroliga

FOTO: STARSPORT

VILIJAMS PROMAŠIO POBEDU: Amerikanac mogao da izraste u heroja, na kraju tragičar (VIDEO)

Objavljeno: 23.10.14 u 20:20

Markus Vilijams je večeras jedini bio raspoložen u ekipi Crvene zvezde makar kada se radi o napadu (23 poena, trojke 4/10), a i doveden je da odlučuje utakmice pa je logično što je njemu data lopta na 3,2 sekunde do kraja da pokuša donese trijumf crveno-belima.

Amerikanac je uspeo da pronađe prostor, podigao se i uputio šut ka obruču Neptunasa, ali na žalost navijača Crvene zvezde nije bio precizan pa je na kraju Neptunas trijumfovao sa 83:81.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

    • Sta ti je radonjic kriv?? ja nisam video zelju igraca za pobedom..gde je ono maratonsko trcanje,bacanje po terenu,borba za svaku loptu kao da je poslednji napad?!?

      0
      0
      Odgovori
      • Cela postavka igre je bila losa. Pricao je strucnjak posle utakmice. Nismo koristili to sto je Marijanovic dosta visi od ostalih i mnogo toga…

        0
        0
        Odgovori
    • A kog bi ti za trenera ? Jer bi i njega oterao posle par poraza !? kad god izgubi ekipa trener je kriv a kad god pobedi onda je igrao dobro Blazic, Djenka, Kalinic i td.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter