0
Evrokupovi

LŠ, Grupa G: ‘Šestica’ Čelsija, Matić skrivio, Ivanović zaradio penal; Ludilo u Gelzenkirhenu (VIDEO)

Objavljeno: 21.10.14 u 22:47

Fudbaleri Čelsija zabeležili su i drugu pobedu u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona pošto su pred svojim navijačima uspeli bez previše problema da savladaju Maribor, dok je daleko zanimljivije bilo u Gelzenkirhenu gde je Šalke golom iz sumnjivog penala došao do trijumfa.

liga sampiona

Već na startu meča na Stamford Bridžu bilo je jasno ko je ko odnosno da Slovenci nemaju šta da traže i da će im cilj biti da dožive što blaži poraz. Mđutim domaćini uopšte nisu bili blagi pošto su čak pet puta savladali mlađeg Handanovića, a za jedan od tigh pet odnosno baš peti direktno je zaslužan Branislav Ivanović nad kojim je napravljen penal koji je Azar realizovao. Kao i Ivanović i Nemanja Matić je odigrao svih 90 minuta, ali je za razliku od kapitena reprezentacije Srbije on skrivio penal koji Slovenci nisu uspeli da realizuju.

Uprkos vođstvu Sportinga daleko bliži pobedi u Gelzenkirhenu bio je Šalke koji je nakon isključenja Maurisija u 33. minutu uspeo da napravi potpuni preokret i povede sa 3:1, ali su Portugalci iako sa igračem manje preko Silve uspeli najpre da smanje zaostatak, a potom i da izjednače. Međutim, uprkos tom podvigu Portugalci nisu uspeli da osvoje bod pošto je domaćin iz sumnjivog penala golom Čupo-Motinga došao do celog plena.

Liga šampiona, 3 kolo

Rezultati:

Čelsi – Maribor 6:0 (3:0)
(Remi 13, Drogba 23pen, Teri 31, Viler 54, Azar 77pen, 90)

Šalke – Sporting 4:3 (1:1)
(Obasi 34, Huntelar 51, Hevedes 60, Čupo-Moting 90+3 – Nani 16, Silva 64, 78)

Tabela: Čelsi 7 bodova, Šalke 5, Maribor 2, Sporting 1

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter