0
Evroliga

Foto: STARSPORT

SRBI IZ GALATE PORUČILI: Nikom neće biti lako protiv Zvezde

Objavljeno: 17.10.14 u 09:19

Košarkaši Crvene zvezde obradovali su 20.000 vatrenih navijača, pošto su sinoć u Areni upisali trijumf nad Galatasarajem rezultatom 76:68.

Foto: STARSPORT
Foto: STARSPORT

Turski Galatasaraj u svom rosteru poseduje dvojicu srpskih internacionalaca, Zorana Ercega i Vladimira Micova. Nakon trijumfa crveno-belih ovi igrači su poručili da veruju da će Zvezda biti nezgodan protivnik svakom rivalu u EL na domaćem parketu.

– Zvezda je apsolutno zasluženo pobedila. Mi smo uspeli da se držimo jedino u prvoj četvrtini. Sami sebe smo uništili promašajima u drugoj deonici, dovoljno je da se pogleda da je bilo 29:10 u tom periodu. To nas je koštalo poraza. Svakoj ekipi će biti teško na gostovanju u Beogradu. Atmosfera je fenomenalna, vidi se koliko ih nosi huk sa tribina – jasan je Micov.

On je dodao da niko u taboru njegove ekipe nije očekivao da će Zvezda u jednom trenutku voditi i sa 18 poena razlike.

– Igrali su jako dobro u odbrani, dok smo mi bili dosta mlaki u napadu, imali smo dosta divljih šuteva. Mislim da niko nije očekivao da će imati toliku prednost u jednom trenutku. Nama je na kraju bila bitna koš razlika, jer tek treba da se igra u Istanbulu, a možda će ovo odlučivati o prolasku – istakao je Micov.

Sa druge strane Zoran Erceg bio je svestan da njegov tim posle potopa na poluvremenu neće uspeti da se vrati u život.

– Očekivali smo da će biti teško. Naravno, nismo očekivali da će Zvezda ovako sjajno odigrati. Kada su došli do 16 poena prednosti znao sam da nećemo moći da stignemo jer igraju agresivno i na domaćem terenu – rekao je Erceg.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter