9
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SKANDALOZNO: Premijer Albanije optužuje Srbiju, igrači takođe

Objavljeno: 15.10.14 u 09:37

Incidenti koji su bacili senku na kvalifikacioni meč za odlazak na EP između reprezentacije Srbije i Albanije nikako da dobiju svoje konačno slovo.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nakon sramnog unošenja letelice na stadion u Humskoj ulici od strane brata premijera Albanije, Olsija Rame, oglasio se i sam prvi čovek Vlade ove evropske republike, Edi Rama.

Apsolutno uveren u nevinost svojih sunarodnika, ali i rođenog brata, on je optužio srpsku stranu za režiju kompletnog skandala koji je sinoć potresao fudbalsku Evropu:

– Osuđujem svako nasilje protiv naših igrača. Ovo, sasvim sigurno, nije trebalo da se dogodi, šteta što će Srbija poslati ružnu poruku u svet. Ponosan sam na naše momke koji su pobedili Srbe u fudbalu – ocenio je Edi Rama.

Gotovo identičnog mišljenja su i igrači reprezentacije Albanije koji kažu da se posle svega što se sinoć dogodilo, ipak, osećaju dobro:

– Mi smo dobro. Čekamo da vidimo da li će se utakmica igrati opet ili će pravda preovladati. Fudbal je stvoren zarad igre i uživanja, a ne za ovakve scene – rekao je reprezentativac Albanije, Cana.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

9 Komentara

  1. tuzna li si srbijo moja, sto te vodje vode u ponizenje u propast, tuzna li si sta si dozivela, da tvoj vojnik i zandarm koji su vekovima branili i cuvali svoju rodnu grudu, danas brane i cuvaju izdajnike na vlasti a heroje salju u hag, tuzna ti si srbijo moja sto oni sto treba da cuvaju miran san nase dece moraju cuvati paradu bolesti, tuzna si mi srbijo moja sto moras gledati siptarsku zastavu u sred beograda a da traze od nas pritom da aplaudiramo a pritom SRPSKI ZANDARM I VOJNIK NA SRPSKU DECU SILU POKAZUJE.,, TUZNA SI MI SRBIJO NEGO STA SI, TUZNA CES I BITI SVE DOK CE OVO TVOJ NAROD MIRNO POSMATRATI, AL SVANUCE I TAJ DAN DA SRBIJU VODI NEKO DOSTOJAN

    0
    0
    Odgovori
  2. UBI UBI SIPTARA,MAMU VAM JEBEM U PICKU SIPTARSKU!!! UBI ZAKOLJI DA SIPTAR NE POSTOJI,UBI HRVATA DA SIPTAR NEMA BRATA!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. ja nemogu da verujem da postoji nacija sa tako ruzim ponasanjem zaista… pa zar su srbi uneli letelicu zar je nasa zastava bila zar tako da budu glupi ja nemogu da verujem zaista… ako sada ovo se ne prepisee kao sluzbena pobeda Srbije ja mislism da je to krajnje sto svet i UEFA moze da pokaze kao znak mrznje nase zemlje,,,, sramotne su takve izjave sa njihove strane i takvo ponasanje…..

    0
    0
    Odgovori
  4. I tako siptarija još jednom pokazala da su maloumnici, ovaj gore sve vidi, ne da ste naje..li zbog ovoga, nego niste ni svesni šta vas čeka zbog ove dečije gluposti, ne mislim samo na to kako će utakmica da završi, nego uopšteno na sve, Srbi i Srbija mogu da pokleknu, ali se uvek vraćaju na svoje, znate i vi to jako dobro, zato ovo sve i radite, tačno se vidi da ste još u pelenama! Do skorog viđenja, (ne)mirno spavajte!!!

    0
    0
    Odgovori
  5. Majku ti jebem Albanci pobedili Srbe jeli govno jedno siptasko
    Ovo su oni namjerno uradili da bi njima pripisalo se 0:3
    I kaze za uzivanje utakmica mi smo uzivali dok letilica nije uisla vidili ste da ce te izgubiti pa ste nju poslali da bi vi dobili 3:0 malo sutra 🙂

    0
    0
    Odgovori
  6. JEBEM LI VAM MATER SIPTARSKU PA NIJE ULETELA SRPSKA ZASTAVA NA TEREN NEGO TA VASA DVA GAVRANA SRCE VAM JEBEM.JEBO VASKO VAS IZMISLIO!!!

    0
    0
    Odgovori
  7. HAHAHAHAHAHAHAH…Kakva nevinasca, jaooo,bas mi ih je zao :/ Mili oni..Oni su osteceni hahahah…NIJE BOLEST SVE STO BOLI :))) SRBIJAAAAA U <3

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter