27
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PROVOKACIJE NE PRESTAJU, Albanski mediji poručili ponosno: Zastavu videlo 7 miliona Srba i predsednik (FOTO)

Objavljeno: 15.10.14 u 09:16

Dan nakon prekinutog meča između reprezentace Srbije i Albanije, koji je izazvao čak i eskalaciju nasilja u dijaspori budući da je u Beču došlo do okršaja dve strane, drama je dobila svoje novo poglavlje.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Provokacije sa albanske strane ne prestaju, a kako stoje stvari: ni kraj im se ne nazire. Najnovija stiže od strane uredničkog kolegijuma portala: „preshevajone.com„, koji u jednom tekstova na engleskom jeziku izveštava detalje sa sinoćnjeg meča.

Autor teksta ponosno u naslovu ističe da je zastavu takozvane „Etničke Albanije“ (Velika Albanija, prim.prev) videlo sedam miliona Srba na čelu sa predsednikom naše države, Tomislavom Nikolićem.

Bezobrazluk uredničkog kolegijuma ovog portala ide dotle, da je, čak, napravljena i foto-montaža predsednika Tomislava Nikolića koji zabrinuto gleda sad već čuvenu zastavu koja je zapalila atmosferu na stadionu u Humskoj.

Albanski-Mediji-Provokacija

0
0

27 Komentara

  1. Necu hodza da peva kada jutro mi svane,
    mi ne mrzimo nikog al’ nek se drze Tirane…
    Branim sebe i svoje,tri su najlepse boje
    ja ne pretim ne mrzim,al obidji me bolje,
    i necu nista sa vama,svoje najblize ljubim
    al’ ako krenes na mene,videces zasto sam Srbin !

    0
    0
    Odgovori
  2. Tri najveca zla na svetu su amerikanci,englezi i siptari…Da je ovo bilo u Tirani i da smo mi izazvali ovako nesto,kaznili bi nas sa 11 godina zabrane na svim takmicenjima,ali posto je kod nas bilo,ne ocekujem nista vise od ponovnog susreta na neutralnom terenu…ZIVELA SRBIJA!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Da, bila je zastava “velike Albanije“ pred ocima cijelog svijeta. Ne treba zaboraviti da ona predstavlja otimanje teritorija Crnoj Gori, Makedoniji, Grckoj i Srbiji. Kako sada reaguju oni koji stalno pominju Krim, Kataloniju, Skotsku, Korziku, Bakiju itd, itd? Kako sada Barak Obama reaguje kada Teksas ima zanimljive ideje? Na djelu je ocigledno pijun Albanija koja odradjuje prljave poslove po necijem nalogu, a vec toliko puta vidjeno ranije. A UN ocigledno vise ne postoje.

    0
    0
    Odgovori
  4. nisam bas nesto pametan ,ali sinoc sam ocekivao,samo 2 stvari dobar fudbal i pobedu srbije sa bar 5 ili 6 golova u mrezi albanije,tj.ocekivao sam jednu dobru pravu sportsku predstavu sa puno trcanja,dodavanja,nadmudrivanja i kao sto rekoh pobedu srbije sa dosta golova,medjutim nista od toga ne vidjeh,svega je bilo osim fudbala,bilo je politike,provokacija bespilotnih letelica,tuce makljaze na sve strane,tuku se igraci izmedju sebe,zatim navijaci tuku igrace a na tribinama policija tuce navijace,koji su isprovocirani pokusali da odbrane ono malo casti sto nam je preostalo a sve to u reziji amerikanaca i albanaca pogotovo amerikanaca jer otkud siromasnim albancima bezpilotska letelica na daljinsko upravljanje i perfidan plan da albanci dobiju utakmicu protiv srbije bez borbe vec za zelenim stolom,kao sto sve i gubimo u zadnjih 20-ak i nesto godina,na stranu i to sto je na bespilotnoj letelici bila okacena zastava,zamislite da je umesto zastave velike albanije bila okacena eksplozivna naprava,citav vodeci politicki i sportski vrh sa zvanicama i gostima sa sve 20000 navijaca bili bi zbrisani,opasan je taj terorizam potpomognut ciom i ostalim sluzbama koje su protiv jacanja srbije i jacanja njenih veza sa rusijom,sta ce sutra biti to ne znam,znam da smo izgubili i utakmicu i ko zna sta jos a bolji smo od drugih i ljudski i moralno w

    0
    0
    Odgovori
    • Odluka je jasna siptarima 3 boda manje i 3-0 za Srbiju sluzbeno i novcana kazna kao i mi u Djenovi sto smo prosli sad ce sipci proci tako mozda i gore

      0
      0
      Odgovori
      • Daj Boze..ali nesto malo nade imam u ispravnost njihovih odluka kada smo mi SRBI u pitanju 🙁

        0
        0
        Odgovori
    • Odluku trebamo mi srbi da donesemo, tako sto cemo oboriti vlast. Prvenstveno zivimo u ničijoj zemlji jer se niko se ne zali i ako je svima lose. Druga stvar ovu drzavu vode amerikanci i EU. Svaki „covek“ koji danas kaze jedno a sutra drugo, taj za mene nije covek vec pi***. Niti sam clan i jedne stranke, niti cu biti, sve dok ne dodje covek koji ce hra

      0
      0
      Odgovori
    • Koji ce hrabro voditi srbiju, postovati svoju istoriju izmedju ostalog. Doneti zakon ko proda siptaru kucu ili plac 10. god. zatvora. Pa da vidimo onda kolika ce srbija biti i koliko ce imati manje prodanih ljudi. I poslednja stvar ko je jos video dobro od EU? U prevodu ako se obori vlast da zatražimo da je vodi Putin, drugo resenje nemamo, sem da poginemo u nekim od novih ratova i da nas istrebe.

      0
      0
      Odgovori
  5. SLAŽEM SE BRATE MARKUSE SA TVOJOM IZJAVOM JER ŠIPTARI SU NAJVEĆE ZLO OVOGA SVETA I AMERIKANCI KOJI IH PODRŽAVAJU JER TA BAGRA AMERIČKA BIJE NA SVE STRANE A MI OD NJIH NE SMEMO NI SVOJE DA BRANIMO, ŽIVELA SRBIJA ——ŽIVEO PUTIN

    0
    0
    Odgovori
  6. ЈАВИ СЕ ПРЕДСЕДНИЧЕ И КАЖИ КОЈУ СЛАТКУ ПОСЛЕМ СВЕГА ШТО СЕ ДЕСИЛО И ВЕРУЈ У ЕУ И ЊЕНУ ДЕМОКРАТИЈУ

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter