6
Fudbal

FOTO: www.facebook/albert kastrati

NIJE DOBRO: Vođa Albanaca se vozika po centru Beograda! (FOTO)

Objavljeno: 14.10.14 u 12:54

Vođa navijača Albanije sa Kosova i Metohije, Albert Kastarti okačio je sliku na svojoj Fejsbuk stranici kako se kolima vozi centrom Beograda.

FOTO: www.facebook/albert kastrati
FOTO: www.facebook/albert kastrati

Nešto ranije je ovaj član OVK okačio fotografiju prelaska srpske granice. Ipak, u gradu je za sada mirno i bez incidenata. Ne vide se navijačke grupe, sem kod Doma omladine gde ljudi kupuju karte za utakmicu Srbije sa Albanijom i Crvene zvezde sa Galatasarajom.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

6 Komentara

  1. ne primajte se na ove gluposti nemaju sta da pisu… kao da je jedina siptarcina u beogradu ima ih pun k***c. samo sto nije svaki dan utakmica srbija albanija pa nemaju temu..

    0
    0
    Odgovori
  2. Sta radi policija, ovo je siptarski terorista, separatista ? Policija u ovoj zemlji sluzi samo kao privatno obezbedjenje „parade ponosa“ i politicara, ne bi me cudilo da ovaj OVK terorista dobije zanariju kao licno obezbedjenje.

    0
    0
    Odgovori
  3. Naša policija nema vremena da prati teroriste zato što moraju da špijuniraju naše građane.. Previše je Srba,za razliku od „šačice“ terorista arbanaških ..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter