8
Fudbal

I TOGA IMA: Pripadnici OVK stižu na meč s Srbijom! (FOTO)

Objavljeno: 14.10.14 u 10:00

Prema pisanju Alabanskih medija, pripadnici nekadašnje takozvane „Oslobodilačke vojske Kosova“ prešli su granicu sa Srbijom i da stižu Beograd.

Srbija-VS-Albanija

Prema informacijama medija iz Albanije, navijače predvodi Albert KastratiAlbanac sa Kosova koji je bio član nekadašnje paravojne jedinice OVK.

Albanski mediji sa Kosova se pozivaju na izjavu Kastratija koji je kazao da je uspešno ušao u Srbiju. On je na svom Fejsbuk profilu objavio sliku sa graničnog prelaza Preševo i tvrdi da je iz Makedonije ušao u našu zemlju.

Kako pišu albanski mediji, navijači ove reprezentacije već su nabavili propusnice za kvalifikacioni duel. Fanovi Albanije, okupljeni oko grupe „Plisat“ navodno bi večeras trebali da budu prisutni na stadionu FK Partizan.

Kastrati kaže da uprkos merama zabrane dolaska navijača Albanije, jedan broj „Plisata“ je već otputovao za Beograd kako bi bodrio svoju zemlju. On je ocenio da ako se ostatku navijača zabrani da uđe na teritoriju Srbije, postoji plan B, ali kakav je to plan, nije želeo da otkriva javnosti.

albert-kastrati-foto-facebook

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

8 Komentara

  1. Ovako moze samo albanac ruzan da bude, imaju konkurenciju – hrvate, al oni su jos jadnija prica, jadnije nista nisu mogli uraditi siptari, zato se verovatno nece ni vratiti kuci 😀

    0
    0
    Odgovori
  2. Не треба му обележје, оволико ружан може само албанац да буде.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter