in , ,

NAVIJAČI FK PRIŠTINA ZA EPSN: Stižemo u Beograd!

Nacionalni fudbalski savezi Srbije i Albanije dogovorili su se da kvalifikacioni meč u Beogradu odrade bez prisustva gostujućih simpatizera.

Srbija-VS-Albanija

Međutim, kao što je već sad jasno: gostujući navijači će, ipak, doći u prestonicu Srbije. Naime, određeni deo navijača Albanije još juče je krenuo autobusima za Beograd. A kao što je poznato, danas je postalo poznato i da će pripadnici takozvane OVK stići u Beograd na meč.

Da sve priče imaju osnova, potvrdio je i vođa navijača FK PrištinaAlbert Kastrati, koji je u razgovoru za ESPN otrkio da planira da predvodi grupu od 100 navijača u Beogradu.

– Mi sasvim sigurno stižemo u Beograd – počeo je Kastrati.

On je kazao da dolazak navijača Albanije nije organizovan od strane njihovog saveza, već da će navijači doći samoincijativno sa planom da ulaznice nabave ispred stadiona:

– Albanski savez je pristao da ne dozvoli organizovani dolazak navijača, pa ćemo karte nabaviti u beogradu. Biće nas oko 100 iz naše grupe tamo. Ponećemo naše crveno-crne majice. Ne plašimo se odlaska tamo. Neka nas uhapse – podvukao je Kastrati.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

Autor: Podrazumevani veb mesta

Serbian sports journalist, NBA analyst

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

MODRIĆ ŽELJAN DOKAZIVANJA: Italija je pravi ispit za nas

ADVOKAT OTKRIO: Mitrović ne igra, mora na dijetu