0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SELEKTOR NAJAVIO PROMENE: Imamo kvalitet, ali možemo još da napredujemo (VIDEO)

Objavljeno: 11.10.14 u 20:14

Nakon razočaravajućeg remija na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj u duelu sa Jermenijom selektor reprezentacije Srbije Dik Advokat nije bio previše razočaran, ali je najavio da će za duel sa Albanijom napraviti određene taktičke promene.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Igrali smo protiv ekipe koja je igrala veoma defanzivno i nije bilo lako postići pogodak. Golman je odbranio penal i sačuvao nas je poraza. Idemo dalje, osvojili smo bod. Imamo kvalitet, video sam određene stvari i večeras, a siguran sam da možemo da napredujemo. Promenićemo određene stvari u taktičkom smislu za meč protiv Albanije. Očekujemo podršku navijača u tom meču, kazao je Advokat neposredno po okončanju utakmice.

Strelac izjednačujućeg pogotka, Zoran Tošić rekao je da je ekipa došla u Jerevan da pobedi, ali da se nije uspelo u tome.

– Došli smo da pobedimo i verovali smo u to, kako je išao tok utakmice moglo je da bude gore i zbog toga možemo da budemo zadiovoljni. Uspeli smo da postignemo gol u zadnjem minutu i nekako da se vratimo. Imali smo još nekoliko prekida, ali nam se ponvalja da mi ne damo gol, a onda ga primimo iz jedne situacije. Moglo je da bude mnogo gore i zbog toga moramo da budemo zadovoljni.

Kapiten Branislav Ivanović na pitanje da li su izgubljena dva ili osvojen jedan bod odgovorio je:

– Ovo je bod, očekivali smo više od ove utakmice. Imali smo dosta šansi u prvom poluvremenu i nismo ih iskoristili, a onda nam se desi prekid iz kog primimo gol. Izgubili smo disciplinu posle toga, ali smo na kraju uspeli da izjednačimo. Ovo je realnost, imamo utakmicu za tri dana, moramo da se skoncentrišemo za meč protiv Albanije. Gubiće se i osvajaće se bodovi, sada je najvažnije da budemo spremni za meč u utorak. Podrška i atmosfera na tribinama za taj meč nam je veoma važna. Šta god da se ovde desilo mi računamo na tri boda protiv Albanije. Ovu utakmicu moramo što pre da arhiviramo, malo nas je Markovićeva povreda izbacila iz koloseka, ali smo posle toga promenili sistem igre što je dovelo do određenih promena. Moramo da gledamo napred i uz pozitivnu atmosferu koju smo osetili od javnosti i navijača moramo da opravdamo na terenu.

https://instagram.com/p/uBYVrKHe8g/

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter