0
Košarka

FENER IZGUBIO OD SPARSA: Srpska kolonija nije uspela da ponovi Albin podvig (VIDEO)

Objavljeno: 11.10.14 u 22:10

Malo je nedostajalo da NBA šampion doživi i drugi poraz na evropskoj turneji, ali je na kraju San Antonio ipak savladao Fenerbače u Istanbulu sa 96:90 (29:21, 18:19, 28:30, 21:20).

bogdanovic-bjelica-fener-sa

Za razliku od duela sa Albom kada su Sparsi ispustili prednost od čak 16 poena stečenu na startu meča, večeras se to nije desilo odnosno San Antonio je vođstvo stečeno u prvoj deonici uspeo da sačuva do samog kraja meča. Iako je i ovog puta za protivnika imao srpskog trenera, Željka Obradovića, Greg Popović je večeras ipak trijumfalno napustio parket.

Priliku da se pokaže svojim budućim rivalima u NBA ligi imao je Bogdan Bogdanović, koga je draftovao Feniks , ali je iz igre šutirao sa 2/8 odnosno upisao je pet poena i tri skoka. Nemanja Bjelica je takođe bio loš kada je u pitanju šut iz igre (1/7), ali je imao pet skokova i tri asistencije. Najefikasniji u domaćem timu bio je Gaudlok sa 30 opena, a na drugoj strani je blistaao udarni tandem Dankan sa 23 i Parker sa 22 poena.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter