0
Fudbal

OPUŠTEN: Geret Bejl ne oseća dodatni pritisak kada igra za Vels

Objavljeno: 08.10.14 u 09:35

Najskuplji fudbaler planete, krilni igrač Reala iz Madrida, Geret Bejl, nakon što je ušao u istoriju svoje zemlje upisavši četvrtu uzastopnu nagradu za najboljeg fudbalera ove reprezentacije, izjavio je da ne oseća dodatni pritisak kada igra za nacionalni tim.

garet-bejl-slavlje

Ekipa Velsa imaće utakmice kvalifikacija sa BiH i Kiprom u Kardifu, ali ostrvljani neće moći da računaju na povređene Arona Ramzija i Džoa Alena.

– Želim da izađem na teren i da dam sve od sebe, to je sve što mogu da uradim. Ne osećam da sam pod posebnim pritiskom. Jesu ovo izuzetno značajne utakmice, ali idemo meč po meč, prvo se koncentrišemo na BiH – istakao je Bejl.

Vels je na startu kvalifikacija savladao Andoru 2:1, a upravo je Bejl bio strelac oba pogotka za svoj tim.

– Moramo da budemo sto posto spremni i nadam se da ćemo ostvariti povedu. Veliki je hendikep što neće igrati Ramzi i Alen, oni su fantastični igrači, ali imamo zamene koje mogu da obave dobar posao – poručio je Bejl.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter