0
Fudbal

NEMA KONKURENCIJU: Geret Bejl najbolji fudbaler Velsa

Objavljeno: 07.10.14 u 10:07

Krilni fudbaler Reala iz Madrida, Geret Bejl proglašen je, četvrti put uzastopno, za najboljeg igrača godine u Velsu, u izboru tamošnjeg nacionalnog saveza.

garet-bejl-slavlje

Četvrtim vezanim izborom za najboljeg fudbalera Velsa, Geret Bejl je ujedno postavio i rekord, jer su prethodno, uz Bejla, po tri puta priznanje osvajali Mark Hjuz i Džon Hartson.

– Ovo je zaista bila fantastična godina. U Real sam došao zbog trofeja i srećan sam što sam ih osvojio već u prvoj sezoni – rekao je Bejl po dobijanju nagrade u Kardifu.

On je prošle sezone sa „Kraljevskim klubom“ stigao do naslova u Ligi šampiona, a usput je „pokupio“ i evropski superkup i španski Kup kralja. Prošle sezone za Real je odigrao 44 meča i dao 22 gola.

Za najboljeg velškog mladog fudbalera proglašen je Ben Dejvis iz Totenhema. Bejl je zvanično najsuplji fudbaler u istoriji fudbala sa cenom većom od 100 miliona evra.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter