0
Evroliga

KAD UDARI SRBIN NA SRBINA: Obradović sa Albom pobedio NBA šampiona (VIDEO)

Objavljeno: 08.10.14 u 22:33

Berlinska Alba koju sa klupe predvodi srpski stručnjak Saša Obradović savladala je NBA prvaka San Antonio u pripremnom meču odigranom u punoj O2 Areni u glavnom gradu Nemačke sa 94:93 (18:26, 29:28, 26:21, 21:18).

sasa-obradovic

Košem Meklina u poslednjoj sekundi Alba je došla do verovatno najveće pobede u istoriji kluba pošto je savladan tim koji je aktuelni svetski prvak ako kao aksiom uzmemo da je NBA liga najjače košarkaško takmičenje na planeti.

Imao je San Antonio, koji sa klupe predvodi legendarni Greg Popović, čak i 16 poena prednosti, ali je nemačka ekipa malo po malo smanjivala zaostatak i uspela da dođe do neizvesne završnice u kojoj je moglo bi da se kaže pored hrabrosti imala i malo sreće.

Najefikasniji kod Albe bili su Meklin sa 16 odnosno Renfrou i Hemonds sa po 15 poena. Kod Sparsa bolji od ostalih bio je Toni Parker sa 28 poena, a po 14 su dodali Lenard i Dankan.

Podsećamo da je u najavi ovog meča Greg Popović izjavio da bi Saša Obradović mogao bez problema mogao da vodi neki NBA tim što je ovaj i dokazao večerašnjim trijumfom bez obzira što se u međuvremenu našalio da je trener San Antonija verovatno mislio na njegovog prezimenjaka Željka.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter