0
Evropske lige

ČUDESNE METODE: Bonući ‘dopingovan’ belim lukom srušio Romu!

Objavljeno: 07.10.14 u 18:43

Nedavno se javnost šokirala čitajući o kontroverznim metodama Alberta Ferarinija, motivacionog trenera Leonarda Bonućija, koji je Juventusovog štopera zaključavao u podrum i vređao kako bi mu očvrsnuo karakter. Za nedavni derbi sa Romom pripremio je novu ‘taktiku’, koja je očigledno dala rezultat, jer je Juventus slavio u derbiju evro-golom Bonućija za 3:2 u 86. minutu.

Bonuci Toti

Ovakve metode vam nikada ne bi pale na pamet, ali Ferariniju jesu.

– U subotu uveče smo tri sata proveli u hotelskoj sobi pripremajući se za meč. Metode? Kada smo završili sa radom, dao sam Leonardu grickalice od belog luka. Naravno, reč je o prirodnim sastojcima. Pre nekoliko stotina godina, vojnici su jeli beli luk kako bi ostali zdravi, jaki i koncentrisani u toku bitke. Pošto je Leo vojnik, beli luk mu pomaže da se vrati tim korenima. Rekao sam mu da pojede te grickalice s belim lukom i da potom dahće u lice Totiju i Žervinju. Najvažniji cilj tokom bitke je da pobedite. Nije bitno kako – rekao jeFerarini.

I pored pobede i ispunjenog cilja, ljut je Bonućija.
– Ljut sam trenutno na Lea, jer ne želim da čujem kako priča da je to najvažniji gol u njegovoj karijeri, kao što je to uradio posle utakmice. Mora da ostane fokusiran, jer najvažniji gol u karijeri tek treba da dođe. Sada mora da zaboravi Romu, da bude svestan sopstvene snage i da zadrži glad za pobedama – kaže Albert.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter