0
Fudbal

OKUPILI SE: Tomićevi omladinci se spremaju za kvalifikacije za EP

Objavljeno: 06.10.14 u 16:27

Na okupu! Omladinska reprezentacija Srbije od danas je u Staroj Pazovi, jer je očekuje kvalifikacioni turnir za Evropsko prvenstvo 2015. Prvi kvalifikacioni turnir igraće se od 10-15. oktobra u Srbiji, a protivnici će biti San Marino, Jermenija i Italija. Plasman u narednu rundu kvalifikacija izboriće dve ekipe.

omladinci
Foto: fss.rs

– Imamo priliku da dobrim igrama ostvarimo plasman u drugu fazu. Ovo je najbolji sastav koji Srbija ima. Imamo dobru ekipu, ali treba vremena da se uigramo, jer zajedno radimo samo dva meseca –  rekao je selektor Ivan Tomić .

Jermenija i Italija zaslužuju punu pažnju i poštovanje, a susret sa „azurima“ bi trebalo da bude kruna prvog dela kvalifikacija. Srbija će u petak igrati protiv San Marina, dva dana kasnije protiv Jermenije, a 15. oktobra sa Italijom.

Selektor Tomić aračuna na sledeće igrače:

Golmani: Vanja Milinković-Savić (Vojvodina), Boris Radunović (Rad), Miloš Ostojić (OFK Beograd).

Odbrana: Miroslav Bogosavac (Partizan), Srđan Babić (Vojvodina), Nikola Banjac (Spartak), Milan Gajić (OFK), Miladin Stevanović (Partizan), Vukašin Jovanović, Miloš Brajović, Miloš Stojanović (Crvena zvezda).

Vezni red: Matija Miketić (Verona), Marko Grujić (Zvezda), Danilo Pantić, Saša Lukić (Partizan), Aleksandar Lutovac, Miloš Čudić (Rad), Aleksandar Desančić, Uroš Stamenić (Vojvodina).

Napadači: Nemanja Radonjić (Empoli), Luka Jović (Zvezda), Ivan Šaponjić (Partizan), Luka Belić (OFK).

 hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter