0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MARKO NIKOLIĆ: Moramo naći snage za pobedu u Lučanima

Objavljeno: 04.10.14 u 13:22

Trener fudbalera Partizana, Marko Nikolić zahvalio se novinarima što nisu digli hajku protiv kluba i njega posle poraza u Grčkoj i istakao je da se nada da će njegovi igrači pronaći snage da pobede u nedelju od 15 časova protiv Mladosti u Lučanima.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Pre svega bih čestitao 69. rođendan Parizanu, svim zposlenima i simpatizerima. Čeka nas teška utakmica, naročito posle poraza od Asterasa u Evropi. Trener Mladosti, Neško Milovanović je mnogo više od samog trenera, emotivno je vezan za taj klub i zanm da će uraditi sve da Lučanci sutra ostanu neporaženi. Partizan mora da nađe snage i da odigra najbolje što može sa fondom igrača koji poseduje. Kada to kažem mislim na povrede Nikole Drinčića, Miloša Ostojić i Darka Brašanca, kao i na rovite Vladimira Volkova i Andriju Živkovića. Njih dvojica se žale na ozlede mišića, ali se nadam da će biti u konkurenciji za sastav protiv Mladosti – počeo je konferenciju za novinare Marko Nikolić.

Šef stručnog štaba Partizana je otkrio i od kojih igrača iz Lučana njegovom timu preti najveća opasnost.

– Najopasniji je napadač Faradej, koji je u prethodnim kolima rešetao mreže. Takođe, tu su i Jovanović i Zonjić. Mladost je veoma opasna ekipa, pogotova kad igraju na svom terenu. Mi moramo psihički da prebolimo poraz u Tripolisu i ne ponovimo onako lošu igru. Da budem jasan, ne smeta meni kad izgubimo, to jesastavni deo sporta, već kad igrači ne žele da se zalažu. Hvala medijima što nisu pokrenuli lavinu protiv kluba i mene, a ja se nadam da će se Partizan vratiti na pravi kolosek – rekao je Nikolić.

Marko Nikolić je takođe istakao da mu je drago što se Danko Lazović vraća u reprezentaciju.

– Ima igrača koji mogu da igraju A reprezentaciji Srbije i drugih zemalja. Mislim da je Danko zaslužio poziv selektora Advokata. U najboljim je godinama, samo se kod nas smatraju igrači sa 30 starima, u stavri to su igrači sa iskustvom i u formiu. Ako uzmete prosek godina svih ekipa koje su postizale vrhunske rezultate videćete da je upravo prosek godina bio oko 30. Smatram da za Srbiju moraju da igraju najbolji – zaključio je Nikolić i nadovezao se na novu travnatu podlogu na stadionu u Humskoj:

– To ne sme da bude senzacionalna vest. Pa valjda je normalno da u 2014. godini trava na stadionima bude po evropskim standardima.

hotsport.rs – K.K.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter