2
Košarka

STRIPTIZETA DANIJELA RAJIĆ: Dete Pola Džordža sa mnom dolazi u Srbiju

Objavljeno: 28.09.14 u 09:13

Otkako se saznalo da je Pol Džordž zaista otac devojčice, ćerke srpske striptzete iz Majamija Danijele Rajić (24) ova priča ne prestaje da puni naslovne strane domaćih medija.

Danijela-Rajic-Striptizeta

Zanosna srpkinja, koja je inače rođena u Njujorku, izjavila je da je lično platila DNK analizu kojom je utvrđeno da je otac njenog deteta, zaista, superstar Indijana Pejsersa.

„Jako me pogađa sve to što mediji pišu, mnogo je neistina u tim tekstovima, pa sve molim da me ostave na miru. Nastojim da vodim svoj život, medijska prašina mi je sad najmanje potrebna. Želim da se posvetim svojoj Oliviji“,

rekla je Danijela Rajić, otkrivši da čim njena ćerka malo ojača, dogodine s njom dolazi u Mramorak kraj Pančeva da poseti rodbinu i prijatelje koji su joj u ovim turbulentnim trenucima bili i ostali najveći oslonac u životu.

Podsetimo, Pol Džordž je od dobrog dela američke javnosti dobio osudu zbog izbegavanja očinstva nad malom Olivijom, dok drugi smatraju da srpska lepotica iz cele priče želi da izvuče koristi kako bi dobila milionski iznos od alimentacije.

Tamo je nazivaju striptizetom dok je za njene Mramorčane – studentkinja i „jedna sasvim obična devojka“. Spor koji Danijela vodi sa Polom Džordžom je u toku, pa je i razumljivo što ona ne želi da detaljiše o jednoj od trenutno najvećih ljubavnih afera u SAD, piše Alo naglašavajući platu od 16 miliona dolara Pola Džordža.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. Jbt, kakav uspeh u zivotu… Legla pod coveka, rodila dete da bi (ne misleci uopste na isto) ga iskoristila za samopromociju i finansijsko obezbedjenje… Eto nje uskoro u Srbiju, da nam soli pamet kako smo glupa nesposobna sirotinja, a ne kao ona uspesni…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter