1
Evropske lige

REAL PORUČIO RONALDU: Opusti se, u Mančester sigurno ne ideš

Objavljeno: 28.09.14 u 10:30

Tokom prethodnih dana u javnosti se podiglo mnogo praišine oko priče da će jedan od najboljih fudbalera današnjice, Kristijano Ronaldo, napustiti Santjago Bernabeu i vratiti se u Mančester Junajted.

ronaldocr7

Međutim, kako stoje stvari, od te priče, gotovo je izvesno, neće biti ništa. Naime, kako prenose specijalizovani fudbalski portali, čelnici Reala iz Madrida obavili su razgovor sa najvećom zvezdom „Kraljevskog kluba“ kome je jasno stavljeno do znanja da od njegovog transfera u Mančester neće biti ništa.

– Svašta se pričalo i pisalo o odlasku Ronalda, ali od toga nema ništa. Luj Van Gal može da traži Ronalda koliko god hoće, ali Real ga sigurno neće prodati. Rukovodioci Reala su se sastali sa CR7 i njemu je poručeno da može apsolutno da zaboravi na odlazak u stari klub – kazao je jedan od izvora iz Reala.

Neverovatni Kristijano Ronaldo igra u životnoj formi otkako je stigao u Madird. U ovoj sezoni na samo pet utakmica već je stigao čak 10 puta da zatrese mrežu protivnika.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter