0
Košarka

FOTO: STARSPORT

MUNDOBASKET: Srpkinje se poigravale sa Angolom, pobeda od 60 razlike (VIDEO)

Objavljeno: 27.09.14 u 20:19

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije uspešno je startovala na Svetskom kupu u Turskoj pošto je u meču 1. kola grupe D deklasirala selekciju Angole sa 102:42 (22:10, 24:8, 27:18, 29:6).

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Već od samog starta bilo je jasno da je selekcija Marine Maljković daleko bolji tim i da se samo postavlja pitanje kolikom razlikom će Srbija trijmfovati, ali malo ko je mogao da pretpostavi da će na kraju biti +60.

Bez obzira an to što su već pols eprvog poluvrmena rešile pitanje pobednika naše igračice su maksimalno ozbiljno pristupile i drugom delu igre o čemu najbolje svedoči rezultat poslednje deonice 29:6.

S obzirom da je bilo jasno da će naša selekcija trijumfovati selektor Marina Maljković je pružila priliku svim igračicama i sve su se upisale u strelce.

Najefikasnija u našem timu bila je Jelena Milovanović sa 16 poena, a dvocifren učinak imale su još Butulija sa 15, Radočaj sa 14 i Ana Dabović sa 12 poena. Na drugoj strani Euzebio i Tomas sa po devet poena bile su efikasnije od svih svojih saigračica.

Reprezentacija Srbije u nedelju sa početkom od 20.30 časova igra meč 2. kola protiv selekcije SAD.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter